6 идеи за подарък за дипломиране и завършване

Завършването на детска градина, завършване на учебната година, на средното образование и дипломирането са важни етапи от живота на всеки подрастващ и млад човек, които заслужават да бъдат отпразнувани. Един от най-добрите начини да поздравите своя приятел, близък или член на семейството е като му подарите емоционален и персонализиран подарък. Ако все още не са ви хрумнали оригинални идеи, разгледайте нашите предложения за подарък за завършване и дипломиране!

1. Фотоколаж за завършване

Фотоколаж за дипломиране

Без значение дали правите това за завършване на училище, гимназия или за дипломиране, вашият възторжен абитуриент ще се радва, че сте отделили време да направите персонализиран фотоколаж с най-добрите снимки и спомени, които имате.

Можете да поръчате отделни снимки, които да залепите върху твърд картон или плоскост или да поръчате отпечатване на цял фотоколаж върху различни видове хартия. След това можете да окачите колажа на стената с помощта на декоративни щипки и въженце или да го поставите в рамка.


2. Календар

Многолистов календар

Можете да създадете многолистов календар или настолен календар-пирамидка със снимки от завършването, дипломирането или абитуриентския бал.

Имате възможност да настроите месеците в календара да започват от месеца на дипломирането, (а не от януари) и да са до същия месец следващата година. Със сигурност, поглеждайки към стената или бюрото, това ще навява топли спомени на вас и вашите близки за събитието.


3. Фотокнига

Фотокнига с твърди корици

Фотоалбум за завършване или дипломиране е отличен подарък и добър начин да запазите спомените от пътешествието наречено „училище“. Дори след години, вашият подарък ще навява топли спомени от щастливите моменти на това събитие.

Когато става дума за перфектната фотокнига, персонализирането и уникалността е ключът. За да направите това, можете да избирате между стотици готови шаблони, които можете да променяте, да добавяте фонове, снимки, графични елементи и текст, по начина който желаете и така да създадете фотокнига, която ще е единствена по рода си.


4. Канава

Канава за завършване

Снимка или колаж от снимки, отпечатани на канава също е чудесен подарък, който семейството и приятелите ще оценят. Можете да декорирате стените или да подарите на близките си печат на снимка върху канава, която да им напомня за тяхната гордост и радост.

И канава Стандарт, и канава Премиум са с изключително високо качество, така че можете да бъдете сигурни, че спомените Ви ще са запазени за десетилетия.


5. Картина от няколко части

Картина от няколко части

Оригинален, стилен и модерен подарък ще е и отпечатването на едно изображение на няколко части. Печатът отново е на канава, като по този начин се придава 3D ефект на изображението.

Без значение дали от 3 или 5 части ще е сетът от канави, със сигурност ще стои чудесно над дивана във всеки дом. За целта е необходимо да бъде подбрано изображение с много висока резолюция, като най-често това са снимки от професионални фотосесии.


6. Тефтер, грамота, картичка

Картичка за завършване

Завършването на училище не е краят, а само началото, така че със сигурност можете да подарите персонализиран бележник (блокнот), в който да бъдат записвани бележки, график, планове и задачи.

Друг интересен подарък  е грамота за постигнати успехи, като вие решавате какъв точно да е текстът – сериозен или не.

И накрая, но не на последно място, картичка по случай завършване на училище, гимназия или университет би донесла радост на всеки!


Примерни продукти