Печат на снимки (пакет)

Таблица с цени

Цените са за 1 брой.

Поръчка на снимки (пакет)

Фотографии

Без значение дали снимате с телефона си или с фотоапарат, за всеки идва момент, когато трябва да отпечата снимките си. С услугата на Photopis "Принтиране на снимки (пакет)" имате възможност да поръчате наведнъж пакет от снимки от Вашето устройство (компютър, мобилен телефон или социални мрежи). Забравете за избирането на снимки в местното фото, където някой ще разглежда всичко в телефона Ви. С Печат на снимки от Photopis, имате възможност бързо и лесно да поръчате наведнъж всички снимки от последния купон, кръщене, сватба или околосветско пътешествие.

Фотохартията, върху която се печата е професионална хартия EPSON, плътна 250 гр. фотохартия, която може да е гланц или сатен. Всяка от тях има своите преимущества и недостатъци. Снимките, отпечатани на фотохартия гланц са ярки, контрастни и със "сочни" цветове, с дълбок гланц. Недостатъкът е, че на изкуствено осветление понякога се появяват отблясъци (бликове) и може да останат отпечатъци от пръсти по повърхността. Фотохартия сатен е с по-матова (сатенена) повърхност и при нея няма отблясъци, но цветовете на снимките изглеждат не чак толкова ярки и сочни. И на двата вида фотохартия, Вашата снимка ще изглежда чудесно.

Технологията по която отпечатваме снимките във Photopis е изцяло нова, съвременна, без нестабилни и вредни химикали. Производителят на фотомашината, японската фирма EPSON, дава гаранция повече от 80 години на отпечатаните снимки. Това е важно, защото можете да бъдете сигурни, че снимките Ви няма да избелеят само след 3 години, макар да са стояли в албума. А всички имаме спомени, които не искаме да изгубим. Освен всичко това, снимките не се надраскват лесно и са водоустойчиви.

С лесната онлайн поръчка на снимки, имате възможност да поръчате ярки, констрастни и с професионално качество снимки за минути.

Нашата услуга за принтиране на снимки (пакет) ви помага да вдъхнете живот на любимите си моменти, забравени в компютъра или телефона. Запазете моментите на щастие или подарете малко радост на близък човек.

Поръчката на снимки онлайн става лесно в четири стъпки:

  • Изберете размер, вид фотохартия и срок за печат;
  • Натискате бутон "Поръчай сега" и избирате печат на снимки с полета или без полета;
  • Качвате снимките си от телефон, компютър или социалните мрежи;
  • Сами нагласяте всяка снимка, както искате да изглежда. Можете да избирате коя част на снимката да се вижда и коя да се изреже.
  • Можете да избирате по колко копия желаете от всяка снимка.
  • Въвеждате адрес за доставка или можете да ги вземете безплатно от нашия офис;

Технически характеристики

Размер

Реален размер

Размер на файла за печат

9x13 см 89x127 мм 1051x1500 px
10x15 см 100x148,5 мм 1181x1754 px
13x18 см 127x178 мм 1500x2102 px
20x30 см 200x300 мм 2362x3543 px
А4 210x297 мм 2480x3508 px
Формат на снимките и вариант за изрязване

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?