1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Печат на снимки (пакет)


Печат на снимки

Поръчка на снимки (пакет)

Без значение дали снимате с телефона си или с фотоапарат, за всеки идва момент, когато трябва да отпечата снимките си. С услугата на Photopis "Принтиране на снимки (пакет)" имате възможност да поръчате наведнъж пакет от снимки от Вашето устройство (компютър, мобилен телефон или социални мрежи). Забравете за избирането на снимки в местното фото, където някой ще разглежда всичко в телефона Ви. С Печат на снимки от Photopis, имате възможност бързо и лесно да поръчате наведнъж всички снимки от последния купон, кръщене, сватба или околосветско пътешествие.

Фотохартията, върху която се печата е професионална хартия EPSON, плътна 250 гр. фотохартия, която може да е гланц или сатен. Всяка от тях има своите преимущества и недостатъци. Снимките, отпечатани на фотохартия гланц са ярки, контрастни и със "сочни" цветове, с дълбок гланц. Недостатъкът е, че на изкуствено осветление понякога се появяват отблясъци (бликове) и може да останат отпечатъци от пръсти по повърхността. Фотохартия сатен е с по-матова (сатенена) повърхност и при нея няма отблясъци, но цветовете на снимките изглеждат не чак толкова ярки и сочни. И на двата вида фотохартия, Вашата снимка ще изглежда чудесно.

Технологията по която отпечатваме снимките във Photopis е изцяло нова, съвременна, без нестабилни и вредни химикали. Производителят на фотомашината, японската фирма EPSON, дава гаранция повече от 80 години на отпечатаните снимки. Това е важно, защото можете да бъдете сигурни, че снимките Ви няма да избелеят само след 3 години, макар да са стояли в албума. А всички имаме спомени, които не искаме да изгубим. Освен всичко това, снимките не се надраскват лесно и са водоустойчиви.

С лесната онлайн поръчка на снимки, имате възможност да поръчате ярки, констрастни и с професионално качество снимки за минути.

Нашата услуга за принтиране на снимки (пакет) ви помага да вдъхнете живот на любимите си моменти, забравени в компютъра или телефона. Запазете моментите на щастие или подарете малко радост на близък човек.


Примерни продукти

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви
Бърза поръчка