1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Еднолистови календари

календар плакат

Еднолистови календари

Еднолистовите календари, наречени още календари - плакати, винаги ще бъдат актуални. Отмина времето, когато такива календари се купуваха от книжарницата и бяха с флорални мотиви или някой пейзаж.

Днес Вие можете да поръчате свой собствен еднолистов календар - плакат, като можете да избирате дали изображението да бъда с рекламна информация или да направите колаж от снимки с любимите си моменти. А при добре подбрани изображения може да бъде и произведение на изкуството, което намира чудесно място в интериора на вашия дом или офис.

Стартирайте годината със стилен еднолистов календар - плакат, който отразява Вашия уникален стил. Еднолистов календар с колаж от снимки на любимите ви хора или домашни любимци е един хубав и забавен начин да организирате годината си и да подчертаете някой от най-важните си спомени.

С възможностите на онлайн - дизайнера можете да създадете еднолистов календар - плакат, който да ви кара да се усмихвате всеки път, когато го погледнете през годината. Можете да прикачите и свой дизайн, с рекламна визия на фирмата или продуктите ви и да ги подарите на най-важните си клиенти и партньори, като те ще се сещат за вас през цялата година.

Създайте перфектния календар - постер с Photopis. На Ваше разположение са три различни размера: А4, А3 и А2, както и два типа хартия: хартия за дигитален печат - гланц (170 гр.) и фотохартия сатен - за истиснко фотографско излъчване на вашия календар плакат.

Шаблони на еднолистови календари

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви

Примерни продукти

Бърза поръчка