1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Кочани с фактури

Калкулатор за кочани с фактури

Поръчка на кочани с фактури

Кочани с фактури

Макар, че повечето фирми използват софтуер за издаването на фактури, писането на фактури от кочан има своите предимства.

За издаването на фактура със софтуер са необходими компютър и принтер, а това не винаги е възможно. Освен това, работата със софтуер за фактуриране крие рискове от загуба на информация, проблеми с номерацията на фактурите, както и проблеми с хардуера на компютъра. Необходимо е да се сключи договор с фирма и регистрация на софтуера в НАП като СУПТО.

Предлагаме Ви изработка на кочани с фактури, изцяло съобразени с българското законодателство и съдържащи всички реквизити. Имате възможност да избирате между кочан формат А5 или А4, както и броя на екземплярите - два, три или четири. Всяка фактура се отпечатва на различен цвят индигирана хартия, като всички те имат микроперфорация за по-лесно откъсване от кочана, с изключение на последния екземпляр. Към кочана е прикрепена картонена подложка, служеща и за разделка при писането на фактурите. Фактурите са номерирани и на първия екземпляр е поставен гриф „ОРИГИНАЛ“. Когато е изработен в три екземпляра, всеки кочан съдържа 33 броя фактури.

Поръчайте онлайн, бързо и лесно, своите фактури сега.


Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви

Примерни продукти

Бърза поръчка