Стикери

Печат на стикери

Печат на стикери

Печат на стикери

Печатът на стикери е един съвременен начин да рекламирате бизнеса си, да изградите бранд и не случайно стикерите са едни от най-популярните печатни продукти за бизнеса.

Предимствата на стикерите са практичност, лесен монтаж, ниска цена и почти неограничени възможности на приложение. Стикерите може да се използват като етикети, лепенки, стенни или подови табели, като рекламни продукти, като елементи от витрини, опаковки, рекламни конструкции, автомобили.

Стикерите могат да се използват и в ежедневието. Могат да допълнят интериора или да са чудесен подарък за деца, приятели и клиенти. Не на последно място, с увеличение на онлайн търговията, чрез отпечатването на стикери с логото на вашия бранд, можете да облепите вашите кутии или пратки и така да увеличите разпознаваемостта на марката си.

Стикерите се отпечатват на самозалепваща хартия с цял или нацепен гръб (за по-лесно отлепяне) или PVC фолио (бяло или прозрачно) и могат да имат квадратна, кръгла или правоъгълна форма.

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Стела Стратиева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

Примерни продукти

Плащане, доставка, срок

Начини на плащане

Можете да заплатите своите поръчки онлайн с банкова карта, чрез наложен платеж или на място в офиса ни в гр. Варна. Възможно е и заплащане
на поръчката по банков път за клиенти регистрирали се като юридически лица.

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт. На този етап доставки се извършват само на територията на България. Можете да изберете доставка до ваш адрес или до офис на Еконт. Срокът на доставка зависи от графика на куриерската фирма. За поръчки над 100 лв. доставката е безплатна, но само до офис на Еконт.

Срок за изработка

Срокът за изработка е различен за различните печатни продукти, но обикновено варира от един до четири работни дни. В натоварени периоди или за по-големи поръчки е възможен по-дълъг срок. При потвърждение на поръчката, наш сътрудник ще ви информира за срока на изработка.

Все още имате въпроси?