1. Add
 1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
 2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Печат на фотокниги и фотоалбуми

Фотокнига "Премиум" на фотохартия

  Ако сте ценители на качествената фотография и зашеметяващото качество на печат, тогава фотокниги Премиум са за вас. Фотокнига "Премиум" се отпечатва на фотографска хартия сатен или гланц. Вътрешните страници на книгата са твърди, като друга особеност на фотокнигите "Премиум" е, че се разтварят на 180 градуса (Layflat). Това позволява едно изображение да се разположи на две страници без да се загуби част от него.

  Наситени и ярки цветове, ламинирана корица (мека или твърда) и страници отпечатани на фотохартия. Препоръчваме Ви да изберете най-качествените си снимки: това може да е сватбена или детска фотокнига, пътешествие или историята на вашата любов.

  Създайте сами своите уникални фотоалбуми в нашия онлайн дизайнер - това ще бъде оригинален подарък за близките Ви хора, на които ще подарите ярки емоции, искрени усмивки и малко щастие.

Фотокнига "Класик"

  Фотокнига "Класик" е икономичен вариант, подходящ за случайте, когато всичките Ви снимки трябва да видят бял свят. Този вид фотокниги напомня на класическия вид на книгата (варианта с меки корици) или на луксозен каталог (варианта с твърди корици).

  Корицата и в двата случая е ламинирана, а вътрешните страници са меки, отпечатани чрез дигитален (лазерен) печат върху хромова хартия - 170 гр./м2.

  Скрепването на листите става посредством термолепене, а форзаците на варианта с твърди корици са от текстурирана хартия. Ако правите подарък на свой близък, форзаците са чудесно място, където сами можете да напишете пожелание или спомен.
Бърза поръчка