1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Печат на фото постери


Печат на фотопостери

Големи фотопостери

С онлайн дизайнера на Photopis е лесно и бързо да поръчате висококачествен фотопостер. Имате възможност да използвате база от готови шаблони, с които можете да направите колаж от снимки за подарък, поздравление за ваш близък или да поръчате фотопостер със снимка на последния залез, които сте снимали. Големият формат снимки (фотопостери) се използва широко и в интериорния дизайн. Можете сами да украсите стените на дома си със снимка на семейството и домашния любимец или със снимка на любимия актьор или спортист.

Бъдете креативни. В онлайн дизайнера имате възможност да направите уникален фотопостер, който никой друг няма да притежава. За високото качество е необходимо да обърнете внимание на резолюцията на изображението. Сайтът ще ви информира за качеството на снимката, в зависимост от големината на фотопостера, които сте избрали. В дясната част на онлайн дизайнера снимката Ви ще се оцени със звездички от 1 до 5. Фотопостерът се отпечатва на принтер за фотография и изобразително изкуство.

Имате възможност да избирате между три типа фотохартия: гланц, сатен или плакатна хартия-мат. И на трите хартии, фотопостерът ще изглежда чудесно. Фотопостер на фотохартия гланц има дълбок гланц, ярки и сочни цветове, но е възможно при изкуствено осветление да има леки отблясъци. Фотохартия сатен - няма отблясъци, подходяща за изложби и поставяне на фотопостерът зад стъкло, Плакатна хартия-мат е изцяло матирана плътна хартия, с кадифено-матова повърхност, но с по-ограничено цветно пространство.

Качете своите любими снимки, изберете размер и вид хартия и получете своя постер в дома си.


Шаблони за фотоколажи

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви

Примерни продукти

Бърза поръчка