1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Печат на фото постери


Печат на фотопостери

Големи фотопостери

С онлайн дизайнера на Photopis е лесно и бързо да поръчате висококачествен фотопостер. Имате възможност да използвате база от готови шаблони, с които можете да направите колаж от снимки за подарък, поздравление за ваш близък или да поръчате фотопостер със снимка на последния залез, които сте снимали. Големият формат снимки (фотопостери) се използва широко и в интериорния дизайн. Можете сами да украсите стените на дома си със снимка на семейството и домашния любимец или със снимка на любимия актьор или спортист.

Бъдете креативни. В онлайн дизайнера имате възможност да направите уникален фотопостер, който никой друг няма да притежава. За високото качество е необходимо да обърнете внимание на резолюцията на изображението. Сайтът ще ви информира за качеството на снимката, в зависимост от големината на фотопостера, които сте избрали. В дясната част на онлайн дизайнера снимката Ви ще се оцени със звездички от 1 до 5. Фотопостерът се отпечатва на принтер за фотография и изобразително изкуство.

Имате възможност да избирате между няколко типа фотохартия: гланц, сатен, плакатна хартия-мат 180 гр, матова арт хартия 230 или хартия с ленена структура. Най-високо качество и най-широко цветно пространство имат фотохартиите гланц и сатен. Фотохартия гланц има силен и дълбок гланц, а цветовете изглеждат ярки и сочни. Подходяща е за всякакъв вид изображения - портрети, колажи, пейзажи и др. Фотохартия сатен е с полугланцов завършек и също притежава изключителните качества на Премиум фотохартия - широко цветно пространство, голям динамичен обхват, рязкост и отчестливост на изображението, но поради фината сатенена повърхност, отблясъците и отраженията са сведени до минимум, което е подходящо тогава, когато там където ще се поставя фотопостера има много и ярки светлинни източници.

Портрет мат 230 е висок клас матова хартия, особено подходяща за икономичен Fine art печат. Тя е добър избор при печат на репродукции, портрети, картички и др. без абсолютно никакви отблясъци. Макар да няма толкова широко цветно пространство както фотохартиите, тя пресъздава чудесно черните нюанси и контрастните цветове. Photo Matt Linen 230 е хартия с едра ленена текстура. Особено подходяща за отпечатване на артистични кадри, репродукции на картини, акварел и др. Чудесно изглежда, когато изображението не заема цялата площ на фотопостера, като по този начин сякаш фотопостерът има паспарту.

Мат 180 е най-икономичният вариант, с най-ограничено цветно пространство, също с кадифена и матова повърхност. Подходящ е за изображения с малко цветно запълване и тогава, когато цената е от съществено значение.

Качете своите любими снимки, изберете размер и вид хартия и получете своя постер в дома си.


Шаблони за фотоколажи

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви

Примерни продукти

Бърза поръчка