1. Add
 1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
 2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Печат на снимки


Печат на снимки

Поръчка на снимки.

Историята на фотографията е изминала дълъг път, за да достигне до съвременната цифрова технология. Цифровият печат днес е един бърз, лесен и качествен метод както за отпечатване на печатна продукция в голям тираж, така и за принтиране на единични снимки, чиято цел е да съхранят спомените за щастливите моменти от живота.

Днес е по-лесно от всякога да правим снимки. Защото фотоапаратът е винаги с нас. Камерите в съвременните смартфони спокойно могат да съперничат по резолюция и качество на снимката с любителските фотоапарати. Снимаме на телефона си рождени дни, сватби, срещи с приятели, пътешествия и радостни моменти.

Много по-удобно и лесно е ако можете да поръчате изваждане на снимки от телефона си, без да е необходимо да ги прехвърляте на компютър или да губите време и да се разхождате до фотото.

На нашия сайт можете да поръчате разпечатване на снимки, избирайки ги директно от галерията на телефона си или от Фейсбук и Инстаграм и то бързо и лесно само в три клика.

Фотохартията, върху която се печата е професионална хартия EPSON, плътна 250 гр. фотохартия, която може да е гланц или сатен. Всяка от тях има своите преимущества и недостатъци. Снимките, отпечатани на фотохартия гланц са ярки, контрастни и със "сочни" цветове, с дълбок гланц. Недостатъкът е, че на изкуствено осветление понякога се появяват отблясъци (бликове) и може да останат отпечатъци от пръсти по повърхността. Фотохартия сатен е с по-матова (сатенена) повърхност и при нея няма отблясъци, но цветовете на снимките изглеждат не чак толкова ярки и сочни. И на двата вида фотохартия, Вашата снимка ще изглежда чудесно.

Технологията по която отпечатваме снимките във Photopis е изцяло нова, съвременна, без нестабилни и вредни химикали. Производителят на фотомашината, японската фирма EPSON, дава гаранция повече от 80 години на отпечатаните снимки. Това е важно, защото можете да бъдете сигурни, че снимките Ви няма да избелеят само след 3 години, макар да са стояли в албума. А всички имаме спомени, които не искаме да изгубим. Освен всичко това, снимките не се надраскват лесно и са водоустойчиви.

Поръчката на снимки онлайн става лесно в четири стъпки:

 • Изберете размер, вид фотохартия и срок за печат;
 • Натискате бутон "Поръчай сега" и избирате печат на снимки с полета или без полета;
 • Качвате снимките си от телефон, компютър или социалните мрежи;
 • Въвеждате адрес за доставка или можете да ги вземете безплатно от нашия офис;


   Примерни продукти

   Отзиви на клиенти

   Антонина Вълчева

   13 ноември, 2017

   Мирослава Ганчева

   12 декември, 2017

   Валя Дочева

   08 януари, 2020

   Валя Дочева

   06 юни, 2019

   Венцислав Димитров

   06 август, 2019

   Румяна Стамболийска

   23 ноември, 2018

   Таня Гинова

   18 декември, 2018

   Ивайло Стоянов

   22 ноември, 2017

   Марин Атанасов

   7 март, 2019

   Анета Минкова

   12 декември, 2017

   Калина Колева

   26 януари, 2018

   всички отзиви
Бърза поръчка