1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Многолистови календари


Многолистови календари

Многолистови календари

Едни от най-популярните видове календари са многолистовите календари. Много често ние от Photopis получаваме поръчки за изработка на многолистови календари за подарък за близки, колеги, приятели и даже корпоративни клиенти.

Многолистовите календари са привлекателни затова, защото на всеки месец могат да бъдат поставяни различни снимки. Те могат да бъдат съобразени със сезоните, както и с интериора, в който ще бъде поставен многолистовия календар.

Въпреки, че сме заобиколени от устройства, в който има електронни календари, какъв по-добър органайзер, може да получите, ако всеки месец от стената Ви гледа снимка на любим човек или спомен от последната ваканция?

Понякога да изберете уникален и креативен подарък не е толкова лесно. Изберете снимки и създайте дизайн на своя многолистов календар с нашия онлайн дизайнер. И най-важното - вложете в разработката на дизайна настроението, което искате да предадете.

А защо да не направите и един за офиса? Снимки на най-добрите служители или забавни снимки с чаша кафе в почивката, ще внесат настроение в работния процес на всяка фирма. Поместете и логото на фирмата и общите снимки ще повишат фирмения дух.

Многолистовите календари от Photopis се изработват в два размера: А4 и А3 и се отпечатват на плътна гланцова хартия за дигитален печат. Скрепват се с метална спирала, като са снабдени с кукичка за закачване и като последна страница подложка от дебел картон. Първата страница е заглавна, а броя на месеците определяте вие, като може да направите календара за повече от една година.


Шаблони за многолистови календари

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви

Примерни продукти

Бърза поръчка