1. Add
  1. Качете файловете и въведете описание на поръчката
  2. Давам съгласието си за обработка на лични данни в съответствие с общи условия.

Фотопостер на пенокартон


Печат на пенокартон

Фото постер върху пенокартон

Един от най-ярките и бюджетни начини да украсите интериора в дома или офиса е отпечатването на снимка върху пенокартон.

Пенокартонът е лека плоскост с дебелина 5 мм със сърцевина от полиуретанова пяна, покрита от двете страни с многопластов картон. Материалът е изключително лек, стабилен и подходящ за приложения като: Пана за стени, Висящи знаци, Места за продажба (POS / POP приложения), Дизайн на витрини, Подложки на снимки, Презентация на проекти, Табла за дипломни или курсови работи.

Стилно и модерно е да украсите интериора в дома си със снимки от най-щастливите си моменти, а не със случайни снимки от интернет, които често не подхождат и на интериора в дома. Снимка от последната ваканция със семейството или коледната фотосесия ще стои чудесно на стената в дома или офиса като пано за стена, отпечатано на пенокартон. Снимката на пенокартон стои стилно и без рамка, а обемът и дълбочината на изображението се предават много добре, благодарение на фотохартията, върху която е отпечатано самото изображение.


снимка на пенокартон

Монтажът на пано за стена от пенокартон е лесен и бърз, може да стане с двойнолепяща лента и с него може да се справи дори дете. Печатът върху пенокартон е един съвременен начин да украсите дома си, да внесете нотка на свежест и оригиналност или да направите невероятен подарък на ваш близък. В онлайн калкулатора можете да видите цените за различните размери, както и да изберете два вида фотохартия - гланц или сатен. Освен това имате възможност да изберете да създадете дизайна онлайн, като използвате нашите готови шаблони, в които да поставите вашите снимки или да качите ваше изображение, което да бъде отпечатано на пенокартон.


Шаблони за картини

Примерни продукти

Отзиви на клиенти

Антонина Вълчева

13 ноември, 2017

Мирослава Ганчева

12 декември, 2017

Валя Дочева

08 януари, 2020

Валя Дочева

06 юни, 2019

Венцислав Димитров

06 август, 2019

Румяна Стамболийска

23 ноември, 2018

Таня Гинова

18 декември, 2018

Ивайло Стоянов

22 ноември, 2017

Марин Атанасов

7 март, 2019

Анета Минкова

12 декември, 2017

Калина Колева

26 януари, 2018

всички отзиви
Бърза поръчка